1. Algemeen

Voordat je een overeenkomst sluit met Budget Sieraden dien je de algemene voorwaarden te aanvaarden. Indien de geleverden goederen niet juist zijn of er mist iets dien je zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Budget Sieraden.


2. Garantievoorwaarden

Wij raden je aan de geleverde goederen direct na ontvangst te controleren. Indien er gebreken of kapotte goederen zijn kun je contact opnemen via de e-mail: budgetsieradenshop@gmail.com

Budget Sieraden stelt zich tot 14 dagen na zending aansprakelijk. 


3. Retour zending

Zijn de bestelde artikelen niet wat je er van had gedacht? Neem dan eerst contact op via de mail. Dan heb je het recht om dit tot 7 dagen na zending terug te sturen. Bij het retour sturen neemt de koper de verzendkosten opzich. Na ontvangst van de retour gestuurde artikelen storten wij (Budget Sieraden) het bedrag van aankoop terug op je rekening.


4. Leveringsvoorwaarden

Budget Sieraden streeft erna om de goederen binnen 3 werkdagen te leveren. Indien niet het geval is komt dit door drukte en kun je erop rekenen dat je de artikelen uiterlijk 5 dagen na verzending ontvangt. Wij leveren alleen op werkdagen.


5. Betalingsmogelijkheden en Prijzen

Je kunt in onze webshop betalen met IDEAL.  Als je in de buurt van Terneuzen (Zeeland) woont  kun je ook nog kiezen voor de optie: betalen bij afhalen.

Alle prijzen van de sieraden in de webshop zijn inclusief BTW.


Vragen? Neem contact op met ons! 

Email: budgetsieradenshop@gmail.com

Kamer van koophandel (KVK) nummer: 60409436

btw-ID nummer: NL002269632B33

Vernieuwen
© 2014 - 2021 Budget Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel