Navigatie

HELLO!

Leuk dat je meer over ons wil weten.  Budget Sieraden bestaat sinds April 2014. We begonnen met een paar sieraden en een simpele pagina met foto's gemaakt met onze telefoons. 


We zullen ons even kort voorstellen! Achter Budget Sieraden zitten wij, Roy en Lindsey! We hebben sinds oktober 2012 een relatie. 

Roy Haerens: 

Is 27 jaar oud. Werkt op de Volvo fabriek in Gent. Is een voetbalgek. Houdt wel van een biertje enzo. Zorgt voor de verzending van de bestellingen. Is de man van de administratie en andere zaken. 

Lindsey van Eijk: 

Is 25 jaar oud. Is pedagogisch medewerker bij de Kinderopvang ZVL. Is gek op sieraden. Grootste hobby is winkelen. Houdt van uitgaan met vriendinnen.  Maakt de foto's van de sieraden. Pakt de bestellingen met veel liefde en zorg in. Gaat vaak op pad voor nieuwe inpak spulletjes. Zoekt de nieuwste sieraden trends uit op internet. 


Samen houden we erg veel van weekendjes weg gaan en dat doen we dus ook regelmatig. Ook gaan we vaak samen wat drinken, naar de bios of samen uit met onze vrienden. Soms gaan we winkelen  of lekker uiteten samen. Kortom: we proberen het allerbeste uit ons leven te halen.

© 2014 - 2019 Budget Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel