HELLO!

Leuk dat je meer over ons wil weten.  Budget Sieraden bestaat sinds April 2014. We begonnen met een paar sieraden en een simpele pagina met foto's gemaakt met onze telefoons. Nu zijn we al zover dat we een camera hebben aangeschaft en de pagina er al heel wat professioneler uitziet! ( vinden we zelf haha ) Dit is echt voor ons allebei, onze tweede baan. We vinden het erg leuk om de site weer mooier en uitgebreider te maken.  We werken veel met blogsters en hebben vaak winacties op Facebook en Instagram. 


We zullen ons even kort voorstellen! Achter Budget Sieraden zitten wij, Roy en Lindsey! We hebben sinds oktober 2012 een relatie. We wonen sinds kort samen! Ik ( Lindsey ) ben gek op sieraden en vind het nog steeds bijzonder dat we ons eigen bedrijfje hebben. Als ik op onze website kijk denk ik nog altijd jeetje dit hebben wij samen opgericht. In zo'n korte tijd hebben we al veel bestellingen gehad en veel leuke samenwerkingen met blogsters en andere mensen. We zijn daar iedereen erg dankbaar voor.

Roy Haerens: 

Is 26 jaar oud. Werkt op de Volvo fabriek in Gent. Is een voetbalgek. Houdt wel van een biertje enzo. Zorgt voor de verzending van de bestellingen. Zet de sieraden online op de website. Is de man van de administratie en andere zaken. Zoekt heel het internet af naar de fijnste prijzen bij een groothandel om in te kopen. 

Lindsey van Eijk: 

Is 25 jaar oud. Is pedagogisch medewerker bij de Kinderopvang ZVL. Is gek op sieraden. Grootste hobby is winkelen. Houdt van uitgaan met vriendinnen.  Maakt de foto's van de sieraden. Pakt de bestellingen met veel liefde en zorg in. Gaat vaak op pad voor nieuwe inpak spulletjes. Zoekt de nieuwste sieraden trends uit op internet. Leest veel blogs over beauty, lifestyle en fashion. 


Samen houden we erg veel van weekendjes weg gaan en dat doen we dus ook regelmatig. Ook gaan we vaak samen wat drinken, naar de bios of samen uit met onze vrienden. Soms gaan we winkelen  of lekker uiteten samen. Kortom: we proberen het allerbeste uit ons leven te halen want YOLO!

© 2014 - 2019 Budget Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel